Heltäckande lösningar

Hos oss finner ni heltäckande lösningar till er verksamhet. Vi utför allt från transaktioner till bokslut.

Slipp krångel

Låt oss ta hand om ert företags ekonomiska frågor och slipp allt krångel med Skatteverket och myndigheter.

Kunskap och erfarenhet

Vi har många års erfarenhet som bokföringsbyrå till företag i alla storlekar och erbjuder vår djupa kunskap.

bokföring Malmö

Bokföring Malmö

Söker ni efter hjälp med bokföring i Malmö? Med vår långa erfarenhet av bokföring och redovisning kan ni vara trygga med att ert företags ekonomi är i rätta händer. Vi ser till att bokföringen sköts korrekt, så att ni kan fokusera på er verksamhet istället. Välkomna till Effektiv Redovisning.  

Skyldighet inför lag

Enligt lagen är alla som har näringsverksamhet bokföringsskyldiga. Har du enskild firma står du som fysisk person skyldig att bokföra din verksamhets transaktioner korrekt.

Kontakta oss

”Riktigt trevligt bemötande, bokföring och redovisning på riktigt hög nivå! Tack Effektiv Redovisning för all hjälp!”

Citat från Google

Vad innebär det?

Bokföring handlar om att hålla ordning på alla affärshändelser inom företaget och allt som påverkar företagets ekonomi. I princip handlar det om att samla alla verifikationer, i form av fakturor och kvitton. Därefter sortera transaktionerna i datumordning och separera transaktionstyperna.

Bokföring på egen hand

Då bokföringen är kritisk och lagstadgad bör ni endast sköta den själv om ni känner att ni har bra koll på regler och stadgar. Annars rekommenderar vi att ni anlitar redovisningskonsulter, eller redovisningsbyrå som oss på Effektiv Redovisning för att sköta er redovisning.

Kontakta oss

Få fullständig översikt

Med vår bokföringshjälp får ni en komplett översikt på företagets ställning och utveckling. Den sammanställda informationen hjälper er att göra faktabaserade beslut och kalkyler för verksamheten. Bokföringen behövs även som underlag till exempelvis:

  • Banklån
  • Tillstånd från myndighet
  • Redovisning
  • Bokslut
  • M.fl.

Om ni är intresserade av våra bokföringstjänster i Malmö, med omnejd är ni välkomna att kontakta oss. Välkomna.

kompetens

Erfarenhet och Kompetens

Hos oss finner ni en välrenommerad redovisningsbyrå som har många års erfarenhet av bokföring och bokslut. Vi erbjuder vår ekonomiska expertis och pålitliga hantering till företag i alla storlekar, från enskilda företag till aktiebolag. I vårt breda utbud av tjänster finner ni kompetens inom bland annat:

  • Bokslut
  • Bokföring
  • Redovisning
  • Deklaration
  • M.fl.

Kontakta oss om ni är intresserade av våra tjänster. Vi är flexibla och har möjlighet att erbjuda heltäckande lösningar då vi tar hand om alla era ekonomiska ärenden. Välkomna till Effektiv Redovisning.

statistik

Vad menas med bokslut?

Bokslutet är den avslutande bokföringen för ett räkenskapsår. Konkret är bokslutet en sammanställning av samtliga transaktioner och ekonomiska händelser under året. För många kan det låta tidskrävande och jobbigt. Låt oss ta hand om ditt bokslut och se till att räkenskaperna sköts fläckfritt.

Bokslut

Söker ni efter någon som kan ta hand om ert företags bokslut i Malmö? Då är ni välkomna att kontakta oss. Vi hanterar företag och verksamheters bokslut och ser till att allt går rätt till. Om ni är intresserade av vår ekonomiska spetskompetens inom bokföring är ni välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss

Vi löser det du helst slipper

Tycker ni att ekonomi och bokföring är jobbigt och tar onödig tid från verksamheten?

Det finns många företagare som ryser vid tanken på redovisning och bokslut. Det kan kännas krångligt i synnerhet för enskilda näringsidkare som inte alls blivit företagare för att sköta redovisningen. Istället vill de bygga sitt varumärke och ägna sin tid till sin företagsidé. Vi hjälper våra kunder att sköta sitt företag ifred utan att behöva lägga tid på bokslut.


logga Effektiv Redovisning